Ποιοί είμαστε

H SKYMAR, δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των υπηρεσιών Διαχείρισης Κτιριακών Εγκαταστάσεων, Υποστήριξης Catering και HRM.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Soft Facility Management που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των πελατών μας και καλύπτουμε με ταχύτητα, επαγγελματισμό και κυρίως θέληση και εμπειρία κάθε τομέα δραστηριότητας.

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες τους, παρέχουμε επαγγελματικές, ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις ακολουθώντας τις απαραίτητες διαδικασίες καθώς και εξειδικευμένες μεθόδους υψηλής ποιότητας.

Με πολυετή εµπειρία και παρουσία στον τοµέα του καθαρισµού κτιρίων, η SKYMAR έχει διακεκριµένο πελατολόγιο, που περιλαµβάνει μεταξύ άλλων: το εκπτωτικό χωριό McArthur Glen, τα πολυκαταστήμαατα ATTICA, τη Lamda Development, τη Newrest, τη Rolex Hellas, το Ίδρυµα Μείζονος Πολιτισμού και την Τσιµεντοβιοµηχανία ΤΙΤΑΝ.

Από το 2022 αποτελεί εταιρεία του Ομίλου CORDIA μαζί με την CORDIA και την ESA Security Systems, ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των υπηρεσιών Τεχνικής Συντήρησης, Ενεργειακών Υπηρεσιών και Φύλαξης.

Οι κύριες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: